Culturele ontwikkeling twee keer

blog 9 juni 2024

Ga je mee naar China Crisis in Podium Victorie? vroeg Mars me. Nee, das ouwe lullen muziek. Toch? Toch ging ik mee. Voor m’n culturele ontwikkeling. Ow wat heb ik genoten van de zanger van China Crisis. Hilarisch! Hij deed in z’n eentje een slapstick, schoolmusical, doventolk, kleuterjuf en grapjas na en oh ja muzikant. Wat een komisch figuur is dat zeg. Ik kende één nummer, die werd ook gespeeld ‘Wishfull thinking’.
In de middag was ik al naar een dansvoorstelling van Art in Motion op het strand van Petten geweest, hier om de hoek. Georganiseerd door Kunstroute Zijpe. Mooie beelden. De muziek waaide een beetje weg. De voorstelling bleef wel staan. De wind, zee, Palendorp en wolken deden goed mee. Een totaal ervaring. Twee keer eigenlijk. Twee totaal verschillende culturele activiteiten, maar beide een totaal beleving. Ik denk niet dat ik nog eens naar een concert ga van China crisis, maar genoten heb ik wel. Heerlijk.