365

Sinds 16 april 2012 doe ik het 365 dagen project. Het project is ter stimulatie van mijn creativiteit, zodat ik door elke dag iets te doen aan het 365 dagen project ik in de flow kom en blijf. Mijn idee moest nog een beetje tot stand komen, ik begon natuurlijk gewoon direct omdat ik zo lekker enthousiast was. Nu heeft het wel aardig zijn vaste vorm gekregen. Ik maak dagelijks foto’s en kies daar twee geschikte uit die leuk met elkaar combineren en zet ze dan op mijn blog. Het thema voor het project is ‘dubbel en dwars’ en omdat ik dat goed gebruik, kun je op sommige dagen twee of dubbel twee foto’s zien. Eigenlijk kan ik wel veel kwijt in het ‘dubbel en dwars’. Op mijn blog Keep van Jute is bij de meeste afbeeldingen ook een verhaal of uitleg of-iets te lezen.
Om me naast mijn ruimtelijk werk op schoonheid te kunnen blijven concentreren neem ik nog steeds voor Keep van Jute, mijn blog, dagelijks foto’s van de schoonheid om mij heen. Want waar je aandacht aan schenkt groeit. Schoonheid is overal, ook in het kleine en het schijnbaar gewone.