Werk brengen Kranenburgh Bergen

blog 15 februari 2024

Dat beeld van die mevrouw ‘Flora’ van Pauline Eecen voor het museum Kranenburgh zegt het al weer, joepie! Ik mocht weer werk brengen naar de museumwinkel van Kranenburgh. Altijd een beetje spannend, zo echt, ofzo, werk mogen brengen naar een museum winkel. Alsof het dan meer is. Een tijdje terug deed ik ook toelating voor de stichting Kunstenaars Centrum Bergen die de villa van het museum als expositieruimte hebben. Ik werd door de jury unaniem afgewezen om lid te worden. Dat deed pijn. Nu zit er dus een link met het museum. Alsof ik daar nu ook zomaar uit geknikkerd kan worden. En zo is het ook. Dus ik vier het moment van werk achterlaten nog een beetje meer! Nu ik er toch ben kan ik er maar beter dubbel van genieten. Om de vreugde nog wat extra te vieren koop ik een cadeau voor Teun haar nieuwe huis. Een aardappel van porselein met goud glazuur van Wil van Blokland. Teun was afgelopen maandag jarig, dus kon er nog wel een cadeau bij. Hoera! Hieperdepieper. In de Floria!