Roerdomp en de sprinkhaanzanger

blog 13 mei 2024

Al een aantal keren hoorde ik een roerdomp. Dus die moest gemaakt. In de tuin zag ik twee mooie nachtvlinders. Even opgezocht, het is de Agaatvlinder, uit de uilen familie. Dat zie je zo. Al dacht ik ook aan Darth vader.
Wie heeft behoefte aan het Noorderlicht wanneer elke avond de kleuren al zo fantastisch zijn? (uhmmm ikke, heb het dus gemist. Dacht het zal wel weer niet. Ik had blijkbaar gewoon het gordijn open kunnen doen. Werkelijk iedereen om mij heen heeft het Noorderlicht gezien op vrijdag).
Terug over de duinen hoorde en zag ik een fazant. Dacht serieus dat ik een hele goede foto had gemaakt. Haha. Verderop hoorde ik een bizar vogelgeluid. Leek wel een krekel. Merlin Bird app aan. Hoor ik een sprinkhaanzanger. Nou ja, ik wist het bestaan van die vogel niet eens. Dol blij met die app op mijn telefoon.