Recht door naar zee

blog 26 januari 2024

Ontbijt met verrekijker, mussen en roodborstjes. Vriendin Yve ophalen in Amsterdam en meteen een paar mussen en roodborstjes uit mijn serie Rare vogel bij galerie Artacasa langs brengen. Absurd hoe het daar loopt. Zo blij mee. Ik ben ook dol op Wiebke. Zo aardig, enthousiast, realistisch, zakelijk, puur en recht door zee. Nou zeker dat recht door zee (sowieso zee), daar kan ik wel wat mee. Daar is toch iedereen bij gebaat. Want hoe zat dat ook al weer met die stinkende wonden? Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Doe mij maar eentje zoals galeriehouder Wiebke.
Vandaag nam ik ook werk mee van mijn Mars, Marcel van Pinxteren. Dus nu zijn oom landschappen en langschappen met wolken in olieverf op paneel te zien in de Kerkstraat 411 bij Artacasa.