Gezeefd en gestempeld

blog 15 september 2023

Heerlijk proces. Ergens weet ik dat ik iets wil. Maar er zijn zoveel mogelijkheden. 16 en 17 september is festival Oogst en nemen Floortje en haar zus Marije van Zusters van Zo ook mijn bekers ‘Pier en kokkel’ mee naar het Johanna’s Bos in Anna Paulowna. Dus ik ga aan de slag. Gisteren de doosjes getaped en gelatext. Vandaag de serie naam ‘Zeee’ en de inspiratie breedtegraad erop gestempeld. Das stap één. Vel vol getekend met mogelijkheden om te zeefdrukken. Keuze gemaakt. Een kan en een kop wordt het. Daarna een kan en kop op de verpakking gezeefdrukt.
De grotere bekers ‘Pier’ moeten dus nu ook iets van verpakking. Die kunnen nu niet bloot mee. Uit mijn atelier haal ik stukken stof en elastiek en ik rol ze in.
Blij met resultaat. Wat hou ik toch van verpakkingen en met name van veel verpakkingen. Gewoon zo laten en ik ben tevreden.