Details van dichtbij

blog 17 mei 2024

Eigenlijk ben ik dol op details, klein en inzoomen. Zou dat de rede zijn dat ik naai? In zoomen? Haha. Ik voel sinds een tijd dat ik op herhaling ga. Ik zie steeds dezelfde dingen en de interesse om het op de foto te zetten verdwijnt. Waar hou ik dan echt van? Kan ik weer eens een foto serie opdraht aan mezelf geven. Zoals toen ik lichtpuntjes op de foto zette. Meteen kom ik op details. En duik meteen het zand van het strand in. Misschien ook omdat het een grauwe dag is en de zee onaantrekkelijk is voor een foto.
Bijen zie ik liggen. Dat is wel vaker. Dat heel de vloedlijn vol licht met bijen of wespen. Vandaag dus weer zo’n dag. Ook andere insecten en torretjes en tot mijn geluk ook iepenzaadjes. Iepenzaadjes aan zee. Een fijne reminder aan het Springsnow festival Amsterdam. Dat is toch ook mooi.