Samenwerking in Dieren

blog 15 maart 2024

Een nieuwe samenwerking met Simone Carree in Dieren. Al eerder organiseerde ze een expositie met mijn werk tijdens Open Monumentendag. Voor deze nieuwe samenwerking heb ik nieuw werk gemaakt. Speciaal met dieren uit de bosrijke omgeving. Samen hebben we werk uitgezocht voor de expositie in Dieren. Dat is toch een goede plek voor mijn werk. Om dat te vieren mocht ik logeren in de B&B Villa Elize. Heerlijk in de watten gelegd door Simone.
Op mijn kamer stond ook een platenspeler. Nieuwsgierig wat de vorige gast had gedraaid liep ik er op af. Ja hoor… David Bowie zijn LP Space Oddity lag er op. Das toch toevallig. Mijn favoriet. Plus wat ook leuk was, gaan slapen en wakker worden met een kunstwerk van mij boven het bed.
Bij vertrek keek ik nog even om en zag het hoofd van een ridder vanuit het huis naar beneden kijken. Hoe bijzonder is dat! Dol op ridders, komt vast omdat ik in de (ridder) Magnusstraat geboren ben. Top detail.