Pruttelende brom tractor

blog 12 juni 2024

Onze auto maakt sinds begin mei, dat ik terugslag had, nou de auto, na de reparatie nog steeds een geluid alsof het een zwaar voertuig is. Nu hebben sommige mensen dat verlangen, om lekker veel lawaai te maken met hun dikke auto. Ik hou van gewoon auto geluid. Vol mag. Hard en knetterend past bij een ander. Hen lach ik altijd toe. Dus auto naar garage en een mooie wandeling terug door de natuur. Ik verlang al een tijdje naar een thema. Daar ga ik goed op. Zoals mijn serie lichtpuntjes bijvoorbeeld. Dat ik een tijd lang elke dag foto’s maak met kleine schoonheid op mijn dag. Een thema herhalen is best suf. Toch ging ik vandaag een herhaling. Het licht scheen soms zo mooi. Het dikke wolkendek en de harde wind deden ook hun best om mij die lichtpuntjes te tonen. Wat een geluk.
Nog meer geluk is dat ik een joekel van een witte veer zag liggen. Keek ik op, kwamen er twee zwanen aan. Deed die ene ook nog eens een leuke rekoefening voor mijn camera. Terug in mijn atelier lagen nog zwanenkoppen van papier op damast. Dus naaide ik ze een lijf. Ook de wielewaal kreeg er eentje. Ik was toch bezig met lijven uitdelen.