Maart meet de maker

blog 28 maart 2023

Op sociale media kun je in maart als maker of als kijker naar een maker je lol op want #marchmeetthemaker In dat kader zat ik vanmorgen aan mijn ontbijt. Of eigenlijk, ik zat er klaar voor. Ik vergeet die hashtag elk jaar en als het dan bijna april is haak ik aan. Maar ook niet al te serieus. Want geen idee wat te delen op een specifieke dag in maart. Iemand leren kennen via het ontbijt leek mij wel wat. Dus bij deze.
Van warme havermout als ontbijt word ik nu echt gelukkig. Ik heb zo m’n periodes. Soms is het yoghurt met muesli en fruit. Al weer even terug was het geroosterd brood met plakjes tomaat en mayonaise. Dat kan ik dan elke ochtend als ontbijt eten en dan ineens heb ik ergens anders trek in.
Sinds januari ben ik na jaren deelname aan 10x10artist geen lid meer en zijn mijn mini’s terug. Ook de olieverf wolk-landschappen van Marcel. Die gaan nu voor een deel naar Kunstuitleen Alkmaar.