Aardig wat bomen

blog 18 februari 2023

Vandaag mocht ik bomen halen voor onze nieuwe tuin. Via Meer bomen nu nam ik bomen, struiken en druivenranken mee. Er waren vrijwilligers die mij aardig hielpen. Ik werd er zelf ook aardig van zag ik terug in de auto. Heel blij mee. Wel even niet nagedacht over het spitwerk na het gratis ophalen. Dat ophalen was nog het gemakkelijkste. Alhoewel. Ik deed er wel wat moeite voor om me in te schrijven als plant locatie. Maar gelukt. Al een aantal bomen plek gegeven. Zand afgegraven en vervangen door aarde en compost. De ranken staan tot hun vierde oksels in het water. Die mogen binnenkort de grond in. Lekker tegen de warme muur. Ik zie ze nu al groeien.
Een paar miniaturen uit de serie Rare vogels gemaakt en gewandeld aan zee met mijn nicht Marieken en Steven.